Cel szkolenia: Zdobycie praktycznych umiejętności w zakresie dostosowania do wymagań FOOD FRAUD
Profil uczestnika: Szkolenie dedykowane jest do pracowników praktykujących zasady FOOD FRAUD w swoich przedsiębiorstwach, kierownictwa średniego szczebla oraz osób zainteresowanych tematyką szkolenia.
Przebieg szkolenia:
- Wprowadzenie do fałszowania żywności
- Prawo a fałszowanie żywności
- Wymagania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w zakresie przeciwdziałania Food Fraud
- Rodzaje oszustw żywnościowych
- Pytania auditora w zakresie autentyczności- plan ograniczania oszustw
- Przykłady wraz z ćwiczeniami praktycznymi
Szkolenie zakończone jest egzaminem, po zdaniu którego uczestnik otrzymuje świadectwo ukończenia szkolenia wydane przez firmę szkoleniową zarejestrowaną w RIS (Rejestr Instytucji Szkoleniowych), uznawane przez jednostki certyfikujące.
Trenerzy: szkolenie prowadzą auditorzy i trenerzy jednostek certyfikujących
Miejsce szkolenia: Poznań
Czas trwania szkolenia: 1 dzień (8 h)
Cena: 399,00 netto + VAT